Autorijschool Vano


Rijles

Lesmethode
Mijn naam is Rivano, de eigenaar en rijinstructeur van deze rijschool. De lessen die je bij mij krijgt worden opgebouwd in een stap voor stap methode. je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Je krijgt van mij een vorderingskaart waarop je kan zien wat je geleerd hebt, op welk niveau je zit en waar we nog aan moeten werken. Dat is voor ons beide overzichtelijk over hoe ver je gevorderd bent. ook heb je een vaste auto en een vaste rij instructeur die jou les geeft. Zo voel je je lekker op je gemak zonder elke keer een andere auto of instructeur te hebben. Doordat je elke keer dezelfde auto rijdt, heb je deze ook sneller onder controle. In dezelfde auto doe je ook je praktijk examen bij het CBR. (BMW 1 SERIE)

Les inplannen
Met de lessen inplannen houden we rekening met jouw rooster en mijn agenda. Het handigst is om altijd 2 weken vooruit te plannen. Als dat niet mogelijk is door omstandigheden kan het natuurlijk ook anders. In het begin gaan we 1,5u inplannen om de auto onder controle te krijgen. Zodra je de auto onder controle hebt plannen we lessen van 2u in (als je dat goed vind/uitkomt) zodat we naar het examen gebied kunnen gaan om daar te oefenen. Iedere leerling krijgt een eigen dossier waarop we bijhouden hoeveel lessen je al hebt gehad en wat je nog over hebt van je pakket. Ook houden we daar bij wat er al is betaald en wat er nog open staat.

Ophalen
Bij elke les die wij hebben ingepland, mag je zelf aangeven waar je opgehaald wilt worden (zie rij-gebied). Zo hoef je niet van school eerst nog naar de rijschool te racen maar kan ik je gewoon daar ophalen. Je brengt eerst de leerling voor jou naar huis, en daarna begint je rijles. Dus eigenlijk heb je een kortere rijles?.. Nee. Zodra je de auto instapt begint je rijles natuurlijk meteen. Zie dit ook als een test. Kan jij ook gefocust rijden met een ander in de auto dan alleen je rijinstructeur? Dit is ook een goed moment om zelfstandig een route te rijden met de navigatie naar de locatie! Zit je zelf achterin na je rijles let dan ook actief op, denk mee bij verkeerssituaties en denk na over hoe jij zou handelen.

Opfris cursus
Autorijden moet je met plezier kunnen doen! Merk je dat jij dat niet hebt? Dat je angstig bent om aan het verkeer deel te nemen of zelfs in je auto te stappen? Dan is een opfriscursus iets voor jou. Wij werken er samen aan om je vertrouwen in jezelf terug te krijgen en dat je de auto weer onder controle hebt. Je kunt zelf aangeven wat voor verkeerssituaties je lastig vind. Bijv. parkeren, invoegen, uitvoegen, kruispunten of zelfs schakelen. Na het volgen van een opfris cursus ga jij weer met plezier en vertrouwen de weg op!

Voor een opfris cursus betaald u slechts €34 per uur. Afhankelijk van wat u precies wilt kan ik een pakket voor u samen stellen. Zo zorgen we er samen voor dat u weer zelfstandig in het verkeer kan deelnemen!